Căni personalizate

Cana personalizata din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile albe se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea imaginii se face gratuit.

Căni personalizate Contine 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 articole
 • 25,00 lei

  Cana alba personalizata din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile albe se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea imaginii se face gratuit.

  25,00 lei
 • 30,00 lei

  Cana cu interior galben, personalizata din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile cu interior galben se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea imaginii se face gratuit.

  30,00 lei
 • 30,00 lei

  Cana cu interior albastru, personalizata din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile cu interior albastru se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea imaginii se face gratuit.

  30,00 lei
 • 30,00 lei

  Cana cu interior verde, personalizata din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile cu interior verde se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea imaginii se face gratuit.

  30,00 lei
 • 30,00 lei

  Cana cu interior visiniu, personalizata din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile cu interior visiniu se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea imaginii se face gratuit.

  30,00 lei
 • 40,00 lei

  Cana magica neagra, personalizata, din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile magice isi schimba culoarea cand turnam lichid fierbinte si fac vizibila imaginea imprimata. Canile magice se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea...

  40,00 lei
 • 40,00 lei

  Cana magica rosie, personalizata, din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile magice isi schimba culoarea cand turnam lichid fierbinte si fac vizibila imaginea imprimata. Canile magice se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea...

  40,00 lei
 • 40,00 lei

  Cana magica albastra, personalizata, din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile magice isi schimba culoarea cand turnam lichid fierbinte si fac vizibila imaginea imprimata. Canile magice se personalizeaza in magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea...

  40,00 lei
 • 35,00 lei

  Cana neagra cu chenar, personalizata, din ceramica de calitate superioara, special tratata pentru a permite imprimarea de fotografie si text. Canile cu chenar se personalizeaza de magazin Alotti Shop,  Baia Mare, cu textul si imaginea clientului. Prelucrarea imaginii se face gratuit.

  35,00 lei
 • 45,00 lei

  Porțelanul obișnuit este de culoare albă. Ca o raritate porțelanul negru poate fi imprimat în anumite condiții specifice. Dacă uneori mai vedem porțelan negru imprimat cu vectori, de regula aurii, noi avem posibilitatea de a imprima fotografie pe cană neagră din porțelan. 

  45,00 lei
Se afiseaza 1-10 din 10 articole