Site-ul http://shop.alotti.com/, numit in continuare ALOTTI SHOP, este proprietatea SC ALOTTI BUSINESS SRL, inregistrata in Maramures, Baia Mare  Bd. Bucuresti, bl.15, ap. 24, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J24/1368/2008, CUI RO24228350, reprezentata de Tunas Tiberiu
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.  

S.C. ALOTTI BUSINESS SRLgaranteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ALOTTI SHOP si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ALOTTI BUSINESS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre ALOTTI SHOP este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. ALOTTI BUSINESS SRLsau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a S.C. ALOTTI BUSINESS SRLasupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului ALOTTI SHOP – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. ALOTTI BUSINESS SRLsi a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ALOTTI BUSINESS SRLa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ALOTTI SHOP numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email alotti.business@yahoo.com


2. Produsele si serviciile oferite de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLpe site-ul ALOTTI SHOP, politica de preturi
S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul ALOTTI SHOP sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. ALOTTI BUSINESS SRLin momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari  ALOTTI SHOP .

S.C. ALOTTI BUSINESS SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul ALOTTI SHOP (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, S.C. ALOTTI BUSINESS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul ALOTTI SHOP, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLsi partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul ALOTTI SHOP conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. ALOTTI BUSINESS SRLla adresa de e-mail laalotti.business@yahoo.com  Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. ALOTTI BUSINESS S.R.L..

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz S.C. ALOTTI BUSINESS SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Fan Courier nu are sedii sau pentru livrarea in strainatate. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLcare includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLfata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLde la acest client.

5. Promotii si concursuri
S.C. ALOTTI BUSINESS SRLstabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 1 an de zile.
S.C. ALOTTI BUSINESS SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLfata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLde la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLva inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: ”Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul ALOTTI SHOP
Utilizatorii care acceseaza site-ul ALOTTI SHOP pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. ALOTTI BUSINESS SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. ALOTTI BUSINESS SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul  ALOTTI SHOP este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLnu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLnu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ALOTTI SHOP. S.C. ALOTTI BUSINESS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ALOTTI SHOP. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului ALOTTI SHOP este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLdetine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului ALOTTI SHOP pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ALOTTI SHOP mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C. ALOTTI BUSINESS SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

S.C. ALOTTI BUSINESS SRLisi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca S.C. ALOTTI BUSINESS SRLare orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

11. Politica de confidentialitate
S.C. ALOTTI BUSINESS SRLgaranteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. ALOTTI BUSINESS SRLpentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. ALOTTI BUSINESS SRLnu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la alotti.business@yahoo.com  .
S.C. ALOTTI BUSINESS SRLse obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul ALOTTI SHOP sunt transmise pe cale electronica, S.C. ALOTTI BUSINESS SRL nu poate fi facuta  raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. ALOTTI BUSINESS SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. ALOTTI BUSINESS SRLsunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. ALOTTI SHOP, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLnu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. ALOTTI BUSINESS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere S.C. ALOTTI BUSINESS SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. dreptul de a cere S.C. ALOTTI BUSINESS SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere S.C. ALOTTI BUSINESS SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 4. 4.dreptul de a cere S.C. ALOTTI BUSINESS SRLsa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

  Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa alotti.business@yahoo.com   ,. ALOTTI SHOP foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

  S.C. ALOTTI BUSINESS SRLnu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. ALOTTI BUSINESS SRLnu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ALOTTI SHOP in scopul precizat in prezentul document.

  Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ALOTTI SHOP, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. ALOTTI BUSINESS SRLa persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ALOTTI SHOP, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ALOTTI SHOP si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

  ALOTTI SHOP nu inregistreaza si stocheaza cookie-uri si nici nu colecteaza si stocheaza IP-urile vizitatorilor sai.
  12. Dispozitii finale
  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ALOTTI SHOP si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
  In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila dlui Tunas Tiberiu la adresa de email: tunastiberiu@yahoo.com
  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ALOTTI SHOP, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

   Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLfata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. ALOTTI BUSINESS SRLde la acest client.